Godmorgon i natt har det regnat men vaknar till en fin dag med lite sol. Tar en dusch i bilen och sätter mig läser då alla fortfarande sover.

Efter frukost beger vi oss när allt ät tömt samt påfyllt. Det är skönt att jag bara behöver titta på det är ju utesyssla 😜 fick även ett gott skratt. 

Efter några mil behövs det tankas både här och där.

Bilder från fönstret när vi åker på authoban genom Tyskland och in i Holland. I Holland får vi bara köra i 80 då fordon över 3,5 ton inte får köra fortare. Så det blir att lätta på pedalen.

Floden Rhein Tysklands största.

 

Efter en stund börjar magarna kurra, vi stannar och äter. Inte mitt favorit ställe men vi blir mötta och belåtna, Vegoburgaren var rätt god. 

Kör vidare genom Holland och ini Belgien, hittar en trevlig ställplats 12 euro för en natt.  Längst ned i  hörnan på kartan är där vi står.

Går och letar efter bad, hittar ett men tyvärr  får  man inte bada.

Vi möts av denna skyllt, pratar även med en polis som kommer och kontrollerar lite senare. Det har tydligen hänt en dödsolycka av ett sandbrott och ingen bevakning därav badförbud. Det är 40 meter djup sjö och riktigt kristallklart vatten.

Adela dopar tårna det är okej. 

Ann bjuder på smarrig tårta inte alls fel, tusen tack!!!

 

 

Adela och jag tar en cykeltur för att se om det går bada nå annanstans. Vi hittar ett men det är inhängnad och kostar pengar så vi struntar i det. Cyklar längs kanalen tillbaka. 

 

Middagen äter vi ute 27 grader varmt har vi. 

Spelar boule först till tre sett, blir en jämn match men tillslut föll vi ( jag o Tobbe) men vi tar revansch imorgon. 

Vacker solnedgång


 

 

Vi avslutar kvällen med plumpspel och vilken plump det blir suck...... tack och godnatt. Men det är fortfarande en väldigt  varm och fin kväll ute.